Nieuw logo 2020

Keulseweg - Witte Stein - Bracht - Hinsbeck - Blauwe Lagune - Kühne - Venlo's vleegveld - Jaommerdal - Bas - Bakenbosweg - Ronckenstein.!!Home

Gebruiksvoorwaarden

TWC de Paerssjtal spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site. Ook streven wij naar een goede toegankelijkheid van de site en van de door ons aangeboden diensten.
TWC de Paerssjtal behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.

Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt TWC de Paerssjtal geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan TWC de Paerssjtal geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

TWC de Paerssjtal garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan. TWC de Paerssjtal aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Aan de inhoud van deze pagina’s kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Als u gebruik maakt van deze site verklaart u zich akkoord met de bovengenoemde voorwaarden.

© Copyright 2007 TWC de Paerssjtal

 
Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid | © 2007 twc paerssjtal. Alle rechten voorbehouden.
DHTML Web Menu by OpenCube